Cara Memenangi Undian Pilih 4 – Petua

memenangi

Terdapat banyak pakar Pick 4 yang memberi nasihat mengenai cara memenangi loteri Pick 4 dalam artikel dan video yang dapat anda temukan di internet. Sebilangan ahli yang disebut mendakwa “kepakaran” mereka berdasarkan hubungan mereka dengan Pott 4 Lotto.

Ada yang mengatakan mereka pakar kerana mereka adalah peruncit loteri yang telah menjual  DOWNLOAD EVO888 IOS tiket loteri Pick 4 di kedai mereka selama bertahun-tahun. Ada yang mengatakan mereka telah bermain lotre Pick 4 selama bertahun-tahun sebagai “penjudi profesional” atau pemain Pick 4. Yang lain mengaku sebagai ahli kerana mereka telah bertahun-tahun belajar dan meneliti permainan Pick 4 Lottery.

Sebilangan pakar loteri yang disebut ini telah menghasilkan Sistem Pick 4 yang mereka tawarkan untuk dijual di internet. Tidak peduli seberapa banyak gembar-gembur setiap orang mempromosikan dirinya dan sistemnya, kebenaran sebenar mengenai kepakaran mereka berasal dari nasihat baik atau buruk yang ditawarkan.

Membandingkan beberapa petua Pick 4 Lottery mengenai cara memenangi Loteri Pick 4 yang ditawarkan dari video internet atau artikel yang dilihat termasuk, “Jika anda ingin memenangi Pick 4, mainkan nombor tunggal.” Sebab untuk petua Pick 4 Lottery ini berpunca dari fakta bahawa single Pick 4 merangkumi lebih dari 50% calon Pick 4 yang menang. Selebihnya empat kumpulan nombor Pick 4 membentuk 49% daripada semua nombor bersama-sama.

Seorang pakar video Pick 4 yang berbeza menyatakan bahawa untuk menjadi pemenang Pick 4 pemain harus memainkan single Pick 4 dan beregu kerana mereka membentuk lebih dari 90% dari jumlah calon yang menang. Dia mendakwa bahawa “dengan menghilangkan Pick 4 beregu dari permainan seseorang, pemain menjadi ‘pecundang automatik’ setiap kali Pick 4 double dilukis – bahkan sebelum penggambaran berlangsung”.

Pemain boleh menyemak nasihat ini dengan mengikuti persembahan di Negeri mereka yang lalu dan mengira berapa banyak kumpulan nombor Pick 4 yang benar-benar diambil pada bulan tertentu untuk melihat siapa yang memberikan nasihat terbaik untuk menjadi Pemain Pemenang 4.

Sekiranya anda ingin mengetahui cara memenangi loteri Pick 4, anda perlu melihat nasihat yang anda terima. Semua cara memenangi petua Pick 4 Lottery jelas tidak sama. Sebilangan mungkin nasihat yang baik dan beberapa nasihat yang buruk. Petua undian Pick 4 juga dapat menunjukkan siapa pakar sebenar berdasarkan nasihat yang mereka tawarkan, tetapi sebagai pemain Pick 4, anda harus membuat susulan sendiri.

Terlalu banyak pemain yang mengetahui hasil “nasihat buruk” atau Sistem Pick 4 yang sangat dipromosikan yang tidak berfungsi pada masa lalu. Salah satu cara untuk mengelakkan perkara ini berulang adalah dengan membandingkan nasihat yang ditawarkan sebagai petunjuk pengetahuan pakar mengenai undian Pick 4 yang anda lihat dalam video atau dibaca dalam artikel. Pastikan anda membaca nasihat untuk merangkumi nasihat lama “pembeli berhati-hati”.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*